Preizkusite. Obljubimo, da boste zadovoljni.
POWAIR ODSTRANJEVALCI VONJAV
Celovita rešitev za nevtralizacijo in odstranitev neprijetnih vonjav v vašem okolju.
PREVERI PONUDBO
Primerno za šporno opremo, živali, dom in pisarno.
POWAIR ODSTRANJEVALCI VONJAV
Kakovostno. Naravno. Odstrani vonjavo, ne le prekrije.
PREVERI PONUDBO
NEPRIJETNE VONJAVE?

ŽIVALI

Primerna za reševanje vseh težav z vonjem hišnih ljubljenčkov. Odstrani tudi neprijetne vonjave v prostorih s smetmi kakor tudi vonj urina s preprog (PowAir Urine & Odour).

IZNIČI NEPRIJETEN VONJ

ŠPORTNA OPREMA

Odstrani neprijetne vonjave iz športne opreme kot so: rokavice (npr. boks), športna obutev, smučarski čevlji in ostala oprema, ki dobi z uporabo neprijeten vonj.

SVEŽINA DOMA

DOM

Nevtralizator vonjav PowAir je popoln odgovor na domače vonjave, ne glede na to, ali iščete dolgotrajno dosledno odstranjevanje vonjav ali hitro rešitev; Paleta izdelkov PowAirs je odlična rešitev.​

PRIJETNO OKOLJE

PISARNA

Pisarna je okolje v katerem preživimo veliko časa zato je prijeten vonj in čist zrak zelo pomemben. Izdelki za nevtraliziranje vonjav PowAir lahko odstranijo vonj v katerem koli okolju - tudi poslovnem.

NEVTRALIZACIJA / ODSTRANJEVANJE VONJAV

VSE JE V ZNANOSTI

Kako deluje PowAir pri odpravljanju neprijetnih vonjav? No, vse se dogaja naravno na molekularni ravni. Ko uporabljate naše bloke, gele ali pršila, PowAir izhlapi in se razprši v zrak, da nevtralizira molekule vonjav.
Hitrost izhlapevanja in disperzije nadzirajo pogoji okolja, kot so pretok zraka, temperatura in vlažnost – poleg količine uporabljenega izdelka. Znanstveno gledano obstajajo tri metode nevtralizacije vonjav: adsorpcija, absorpcija in kemična reakcija.

Izdelano iz naravnih eteričnih olj

Odstranjevalec vonjav PowAir je edinstvena mešanica naravnih eteričnih olj, ki združujejo močne zmožnosti nevtralizacije vonjav. PowAir napade, nevtralizira in uniči širok spekter organskih in neorganskih vonjav. Zasnovan za poenostavitev nadzora nad smradom. Formulirano s strani naših specializiranih kemikov za trajno odstranjevanje vonjav.