Preizkusite. Obljubimo, da boste zadovoljni.
PSH KOZMETIKA
Visokokakovostna hipoalergena kozmetika za kužke
PREVERI PONUDBO
Šampon, regenerator, losjon za česanje = paket
KMALU! NAKUPUJ V PAKETU IN PRIHRANI
Preverite ponudbo paketnih ponudb
PAKETNA PONUDBA

PSH HOME

Enostavna za uporabo, s profesionalnimi rezultati.

PSH HEALTH

Linija je namenjena preprečevanju kožnih bolezni vašega psa.

PSH PROFESSIONAL

Priporočeno za uporabo v salonih za male živali in pri vzrediteljih.

PREMIUM IZDELKI ZA NEGO VSEH VRST DLAK VAŠEGA PSA

VEČ KOT 60 LET IZKUŠENJ Z RAZVOJEM KOZMETIKE ZA ŽIVALI

Smo dermokozmetična blagovna znamka, ki ponuja celovito rešitev skrbnikom živali, ki skrbijo za zdravje kože svojih ljubljenčkov, da lahko uživajo v trenutkih povezanosti in duševnega miru s svojim življenskim sopotnikom.

PSH je dermatološko-kozmetična blagovna znamka, ki skrbi za zdravje kože hišnih ljubljenčkov. Ustanovitelj kozmetike PSH je Miguel Angel Soler vzreditelj in razstavljalec pirenejskih planinskih psov, za katere je želel, da je njihova dlaka vsak dan v top razstavni formi ob enem pa, da je kozmetika hipoalergena in nežna do kože. Tako je nastala znamka PSH, ki je do danes osrečila marsikaterega lastnika kosmatinca z alergijami na koži. PSH kozmetika velja za eno izmed vodilnih kozmetik za hišne ljubljenčke v Evropi in po svetu. To se kaže na zadovoljstvu uporabnikov in odličnih rezultatih. Zaradi znanja in tehnologije se PSH šteje med kozmetike z višjim standardom. Glavno vodilo  je skrb za zdravje hišnih ljubljenčkov. Zdrava koža pomeni zdravo dlako in lep videz živali. Vse se začne pri koži, zato je zdravje kože najpomembnejša stvar pri izdelavi kozmetike. Smo ponosni distributer blagovne znamke.

DOLGA DLAKA

KRATKA DLAKA

KODRASTA DLAKA

TRDA DLAKA

PSH Kozmetika Slovenija
Visokokakovostna linija za domačo uporabo, brez predhodnega redčenja/mešanja izdelkov z vodo. Enostavna za uporabo, s profesionalnimi rezultati.
PSH Kozmetika Slovenija
Linija Health je priporočena s strani veterinarjev. Namenjena je izključno zdravljenju in preprečevanju kožnih bolezni vašega psa. Primerna je za domačo in profesionalno rabo v salonih za male živali.
PSH Kozmetika Slovenija
Linija Professional je namenjena profesionalni uporabi s predhodnim redčenjem izdelkov z vodo. Priporočeno za uporabo v salonih za male živali in pri vzrediteljih. Za več informacij smo na voljo: kontakt

POGOSTA VPRAŠANJA

Vse formulacije izdelajo farmacevti, specializirani za to področje. Vsaka od naših formul vsebuje pomembne aktivne sestavine za zdravje kože hišnega ljubljenčka: naši izdelki ne samo čistijo, ampak tudi pripomorejo k zdravju vašega ljubljenčka.

Poleg tega je voda v naših izdelkih obdelana in strogo nadzorovana: uporabljamo UV žarnice za preprečevanje razmnoževanja bakterij in gliv ter vsakodnevne fizikalno-kemične in tedenske mikrobiološke kontrole. To v sektorju zdravstvenega varstva živali ni obvezno. To naredimo na ta način, ker se izognemo visoki prevodnosti, presežku soli in s tem njeni trdoti, velikim vzrokom draženja in poškodb kože. Naša glavna skrb je zdravje ljubljenčka.

Vsi izdelki v liniji so primerni za občutljivo kožo: brez barvil, brez khatona in hipoalergene dišave.

Sestavine izdelkov PSH Pet Skin Healthcare so izbrane na podlagi več dejavnikov, kot so dobaviteljeva skladnost z našimi zahtevami glede kakovosti, želene učinkovine in stalna razpoložljivost.

Po vsaki uporabi dobro zaprite pokrovček, da preprečite vdor vode v izdelek. Vedno shranjujte na suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo in toploto, da se ohrani dlje časa. Izdelke hrnaite izven dosega otrok.

Ta linija in vse njene formulacije so namenjene samo profesionalni uporabi. Izdelki so koncentrirani in jih je treba pred uporabo razredčiti, tako da lahko neposredni nanos povzroči draženje kože vašega ljubljenčka. V naši liniji Home Groomers imamo široko paleto izdelkov, prilagojenih potrebam kopanja hišnih ljubljenčkov doma.

Glede na starost, način življenja in vrsto dlake so potrebe različne in higienski protokol, ki ga je treba upoštevati, ne bo enak. Če je vaš hišni ljubljenček zdrav, lahko iščete po prednosti ali glavnem sredstvu v naši liniji PSH Home Groomers ali se obrnete na naš center za pomoč strankam. Če ima vaš ljubljenček zdravstvene težave, se za več informacij obrnite na svojega veterinarja. Če že imate diagnozo, lahko poiščete ustrezno zdravljenje v naši liniji PSH Health Care.

Naša ekipa nenehno raziskuje, odkriva in razvija vrhunske rešitve, iz katerih se rojevajo inovativni izdelki, ki bistveno pripomorejo pri zdravju in dobrem počutju hišnih ljubljenčkov. To od nas kot blagovne znamke zahteva, da se zavežemo k izobraževanju vseh lastnikov o tem, katere rešitve so najboljše za njihove ljubljenčke in zakaj.

ZAKAJ PSH?